Home / Cultură / 3 posturi disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

3 posturi disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

Distribuie

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 posturi contractuale de execuție vacante de economist, referent și casier, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist, grad profestional IA, S, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental al științelor economice, curs de resurse umane, minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoștințe de specialitate în domeniul contabilității bugetare, cunoștințe avansate de operare în sistemul ForExebug, cunoștințe avansate de operare în SEAP și cunoștințe operare PC cu softuri specializate de contabilitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent I, M, cu o normă de 0,5-4 ore, candidații au nevoie de studii medii, minimum 6 ani de vechime în muncă, abilități în domeniul literar artistic și cunoștințe de operare PC.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de casier-magaziner M, cu o normă de 0,5-4 ore, candidații au nevoie de studii medii, minimum 1 an de vechime în muncă, abilități în domeniul economic/financiar și cunoștințe de operare PC.

Dosarele se pot depune până în 2 septembrie la sediul instituției.

Pentru informații suplimentare, sunați la 0265 216 066, Nădășan Daniela.

 

De asemenea, verificati

Actor român în rolul tânărului Donald Trump, în cea mai recentă capodoperă cinematografică americană. Despre cine este vorba

Distribuie Actorul hollywoodian de origine română, Sebastian Stan, va interpreta varianta tânără a fostului președinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.