Share

Home / Sanatate / Doliu în medicina mureşeană. Un cunoscut cardiolog s-a stins din viaţă

Doliu în medicina mureşeană. Un cunoscut cardiolog s-a stins din viaţă

Cu adâncă tristețe colectivul Nova Vita Hospital își ia rămas bun de la dr. Ciprian Suciu, medic primar cardiologie intervenţională, un coleg excepțional, un profesionist desăvârșit și dedicat.

„Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea remarcabilă în cadrul compartimentului de cardiologie intervențională a Centrului Medical Nova Vita. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis marţi, 20 august, reprezentanţii Nova Vita Hospital Târgu-Mureş, pe pagina de Facebook a spitalului.

Reacțiile nu au întârziat să apară, anunțul fiind urmat de zeci de mesaje de condoleanțe transmise de către foști colegi, elevi, prieteni și cunoscuți.
„De prisos orice cuvinte… o mare pierdere, un medic bun, devotat, un om educat, cu clasă! Mulțumesc pentru tot! Odihnă în Rai”, a scris Karina Brasovean.
„Condoleanțe familiei, rămâne o amintire frumoasă în sufletele noastre!”, a transmis Diana Horga.
„Dumnezeul să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l răsplătească pentru toate viețile salvate, pentru munca jertfelnică susținută în slujba pacienților. Drum lin spre îngeri, Domnule Doctor! Rugăciunile noastre de recunoștință vă însoțesc în veșnicie”, a scris Grebenisan Elena.
„Mare pierdere și pentru pacienți, colegi și mai ales pentru familie. Un om și un profesionist deosebit. Dumnezeu să îl primească în Împărăția Lui!”, a transmis Adina Stoian.

Redacţia Zi de Zi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Neputința și nepăsarea politică, semnalate de la Bruxelles. Episodul pădurilor și poluării

Zilele trecute, Comisia Europeană ne soma să luăm măsuri eficiente pentru combaterea defrișărilor ilegale subliniind: …

Share
Share