Home / Cultură / Maris Fest revine la Târgu Mureș!

Maris Fest revine la Târgu Mureș!

Distribuie

Maris Fest – „Alternative September Rock” revine cu a 5-a ediție la Târgu-Mureș în perioada 13-14 septembrie, pe malul râului Mureș, lângă Hipodrom (strada Insulei).

Până acum au fost anunțate două trupe, ambele locale. Este vorba de trupa Elendil care a luat naștere în 2010 având ca membri pe Matyasi Melinda – vocal, Simon Ors – clape, backing vocals, Dobos Zsozso – tobe, Nagy Csaba – chitară, Manache Mihaly – chitară bas. Ei abordează genul muzical Symphonic Power Metal.

De asemenea, vor fi prezenți membrii formația Oamenii Dimineții care a luat naștere în 2018 și abordează mai multe genuri muzicale, precum jazz, rock, funk, blues, hip-hop si muzică tradițională românească. Astfel îi veți vedea pe scenă pe Sebastian Tătar, Luchian Pantea, Sorin Fărcaș, Zsolt Asztalos și Ciprian Suciu.

„Vă așteptăm și în acest an, alături de noi, pentru deja celebra parada moto, muzică rock de calitate, mult sport și short track enduro”, au transmis organizatorii festivalului.

Partenerii principali sunt primăria Târgu Mureș și Azomureș, iar intrarea va fi, ca de fiecare dată, liberă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.