Home / Joburi / Angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale temporar vacante de asistent medical generalist și îngrijitoare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical generalist, unul la Secția Clinică Reumatologie, altul la Neurologie II, candidații au nevoie de studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, studii superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de OAMGMAMR.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare, candidații au nevoie doar de studii generale (8 clase) absolvite.Dosarele de concurs se pot depune până în 26 august.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Bîrlean Oana Bianca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

REACȚIE. Social democrații contestă suspendarea managerului Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan

Pagina de Facebook a publicației intitulată ”Telegraful de Mureș”, publicație periodică editată de Partidulo Social …