Home / Justitie / 18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

Distribuie

Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 4 posturi de asistent medical generalist, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist și o adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 9 posturi de personal auxiliar sanitar (infirmiere, îngrijitoare, spălătoreasă și agent DDD), candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de tâmplar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de tâmplar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de electrician, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de electrician și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de bucătar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 2 posturi de muncitor necalificat bucătărie, candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Dosarele de concurs se pot depune până în 2 septembrie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 771 656, interior 229 sau intrați pe site-ul www.spitalsighisoara.ro.

 

De asemenea, verificati

Logo-ul stațiunii Mamaia, reinventat de mureșeanul Andrei Pașa. Vezi cum arată

Distribuie Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia (Constanța) a organizat un concurs pentru a alege …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.