Home / Justitie / 18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 4 posturi de asistent medical generalist, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist și o adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 9 posturi de personal auxiliar sanitar (infirmiere, îngrijitoare, spălătoreasă și agent DDD), candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de tâmplar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de tâmplar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de electrician, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de electrician și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de bucătar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 2 posturi de muncitor necalificat bucătărie, candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Dosarele de concurs se pot depune până în 2 septembrie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 771 656, interior 229 sau intrați pe site-ul www.spitalsighisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de muncă nedeclarată în Mureș

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureș a desfășurat, în perioada 13 – …