Bazinul Olimpic din ”Weekend” își continuă activitatea! Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1354 Vizualizări

Bazinul Olimpic din ”Weekend” își continuă activitatea!

De-a „alba-neagra” cu Bazinul Olimpic

După ce în urmă cu doar două zile era anunțată încetarea funcționării Bazinului Olipic din cadrul Complexului Weekend începând cu 1 septembrie, în urma reacțiilor multora, Primăria Târgu Mureș a venit cu un nou comunicat, în care se anunță că acesta va funcționa în continuare.

„În urma discuțiilor purtate cu părinții, profesorii, antrenorii și cluburile sportive de pe raza municipiului Târgu Mureș referitoare la Bazinul Olimpic cu balon presostatic din CASM (Weekend) și înțelegând faptul că munca și antrenamentele copiilor trebuie să continue la fel ca și până acum, am găsit soluția de a continua activitatea și după data de 1 septembrie 2019, însă suntem nevoiți să funcționăm cu un program mai restrâns cu două ore (07:00 – 21:00) din cauza reducerilor bugetare aplicate la ultima rectificare de buget. Acest lucru se răsfrânge și asupra lucrărilor de investiții și reparații, pe care suntem nevoiți să le sistăm.

Totodată, în cazul în care la rectificarea de buget care va avea loc în luna octombrie nu se vor aloca banii necesari funcționării în parametri normali ai acestui bazin, vom fi nevoiți să sistăm activitatea pe termen nelimitat; motiv pentru care vă vom invita să participați la această ședință de Consiliu Local pentru a susține și pe viitor derularea activităților la acest balon – locul de pregătire a tinerelor speranțe”, se arată în noul comunicat.

Evident, reacțiile nu au întârziat nici de această dată.

Vă redăm în rândurile de mai jos câteva dintre acestea.

„Așa poți să te faci erou în câteva zile. „Trebuie să închidem pentru că ei sunt răi”, iar după câteva zile, „Cu multă muncă, noi, cei buni, am rezolvat”. Mi se pare cunoscut de undeva”;

„Nu a fost în zadar atenționarea emisă în urmă cu câteva zile! Cineva ne ascultă și pe noi, părinții copiilor care fac performanță!”;

„În urma discuțiilor cu părinții … am găsit soluția? Și până acum soluția asta de ce nu a fost găsită? De fapt soluții sunt, numai trebuie făcut un circ mare, ca să iasă unii eroi … trebuie închis … aaa de fapt nu trebuie închis, numai redus orarul cu 2 ore”, au fost primele reacții.

Vă lăsăm să trageți singuri concluziile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE