Share

Home / Administratie / “Programul pentru şcoli al României”, finanţat la Miercurea Nirajului

“Programul pentru şcoli al României”, finanţat la Miercurea Nirajului

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 29 august, cu ocazia unei şedinţe de lucru, repartizarea sumei de 75.000 de lei bugetului local al oraşului Miercurea Nirajului pentru derularea “Programului pentru şcoli al României” în perioada septembrie – decembrie a anului şcolar 2019 – 2020.

“Programul pentru şcoli al României” la nivelul oraşului Miercurea Nirajului se derulează, începând cu anul şcolar 2018-2019, de către Consiliul Local al oraşului. Prin urmare, din suma susmenţionată, Consiliului Judeţean Mureş îi revine obligaţia de a repartiza oraşului Miercurea Nirajului suma de 75.000 lei, necesară pentru derularea la nivelul oraşului Miercurea Nirajului a Programului pentru şcoli al României în perioada septembrie – decembrie a anului şcolar 2019 – 2020”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cod portocaliu de vânt în Mureș!

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat duminică, 23 februarie, ședința Comitetului Județean pentru Situații …

Share
Share