Home / Recomandări zi de zi / JCI Târgu-Mureș – Active Citizens Academy

JCI Târgu-Mureș – Active Citizens Academy

Vineri, 13 septembrie 2019, ora 16.00, JCI Târgu-Mureș dă startul Active Citizens Academy. Evenimentul se va desfășura la sediul InnoWork din strada Romulus Guga nr. 1, în perioada 13-15 septembrie și este un proiect de tineret, finanțat parțial de către DJST Mureș.

Va fi un weekend dedicat implicării în comunitate adresat cetățenilor activi cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dornici să înțeleagă și să învețe să aplice Active Citizens Framework, să dezvolte abilități de identificare și analiză a nevoilor comunității și să descopere cum pot contribui la rezolvarea acestora prin inițierea și derularea de proiecte punctuale, bazate pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă setate de ONU.

Activitatea se va desfășura pe echipe, fiecare având câte un coach. Vor exista activități pregătitoare înainte de Academie, va fi asigurat follow-up până la sfârșitul anului, precum și suport în dezvoltarea proiectelor.

Locurile sunt limitate, costul participării este de 75 lei, iar înregistrarea se poate face prin completarea formularului de înscriere:  https://goo.gl/forms/Lsztn7mho4WmvOS13 .

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1118875238312445 .

(Comunicat de presă, JCI Târgu-Mureş)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dacă e vineri, e “INIȚIATIVA ANTIDROG”!

În perioada 29.05.2020 – 01.09.2020 Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș în parteneriat …