Home / Administratie / Ședință de Consiliu Local la Luduș

Ședință de Consiliu Local la Luduș

Distribuie

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș aferentă lunii august a avut loc marți, 27 august, de la ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei orașului Luduș.

Maria Tac, secretara Consiliului Local, a convocat aleșii locali prin Dispoziția primarului Ioan Cristian Moldovan nr. 497 din 21 august 2019. Ordinea de zi a cuprins: Aprobarea proceselor verbale de la ședința ordinară a Consiliului local Luduș din data de 3 iulie 2019 și de la ședința extraordinară din data de 12 august 2019 și proiecte de hotărâre pentru: Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri orașul Luduș, Județul Mureș – etapa I”, Cofinanțarea obiectivului de investiții „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri orașul Luduș, Județul Mureș etapa I”, Certificarea regimului juridic al investiției „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri orașul Luduș, Județul Mureș – etapa I”, Repartizarea a câte unei locuințe pentru doi tineri, în strada Zăvoiului, pentru închiriere, Aprobarea Regulamentului de organizare a activităților de pescuit recreativ/sportiv pe „Brațul mort” al râului Mureș, Actualizarea nomenclatorului stradal al orașului Luduș, Aprobarea protocolului de colaborare între UAT Luduș și Best Eventeam & Impresario SRL în vederea organizării manifestării „Festivalul Toamna Ludușeană” – ediția 2019, Acordarea indemnizației de îngrijire pentru doi bolnavi cu handicap grav, Desemnarea reprezentanților Consiliului local în Consiliile de Administrație ale Liceului Tehnologic nr. 1, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu”, Școala Gimnazială nr. 1 și Grădinița „Căsuța Fermecată”,  Aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați reprezentând valoarea estimativă a investiției „Modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public”, Rectificarea bugetului local.

Vom reveni cu amănunte în numerele următoare.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor la Sighișoara

Distribuie O nouă intâlnire în cadrul EIL Mureș intitulată ” Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.