Home / Administratie / Bugetul Luduşului, rectificat

Bugetul Luduşului, rectificat

În conformitate cu prevederile articolului 136, alineatul 8, din Codul Administrativ aprobat prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, primarul orașului Luduș, Ioan Cristian Moldovan, a propus spre aprobare Consiliului Local proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local „ca urmare a repartizării sumei de 205.000 lei conform Ordonanţei Guvernului 12/2019 privind rectificarea bugetului de stat și în urma analizei execuției bugetului local, pentru asigurarea cheltuielilor cu bunuri și servicii și cheltuielilor de capital necesare desfășurării în bune condiții a activității UAT Luduș”. Influențele în buget se vor produce și de semnarea contractului de finanțare nr. 4669 din 19 august 2019 între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și Primăria oraşului Luduș pentru finanțarea proiectului de investiție „Extinderea și echiparea structurii educaționale a Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu”, orașul Luduș, județul Mureș”.

Primarul Ioan Cristian Moldovan afirmă că proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local are la bază și solicitările de rectificare primite din partea serviciilor publice din subordinea Consiliului Local și încheie spunând că „rectificarea bugetului local este necesară, oportună și legală și se impune pentru asigurarea fondurilor necesare realizării obiectivelor de investiții publice și pentru buna funcționare a activității instituției”.

Consiliul Local a aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Barna, întâlnire cu simpatizanții USR PLUS din Mureș

Fostul vicepremier Dan Barna, candidat la funcția de președinte al USR PLUS, a efectuat, în …