Share

Home / Joburi / Angajări la Creșă – Direcția de Asistență Socială Târnăveni

Angajări la Creșă – Direcția de Asistență Socială Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni organizează concurs pentru ocuprarea a două posturi disponibile în cadrul Creșei – Direcția de Asistență Socială, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de eucator puericultor principal, candidații au nevoie de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul pedagogic și curs de puericultură sau de educație timpurie efectuate pe parcursul studiilor și 3 ani vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de studii generale/medii, certificat de calificare profesională în meseria de bucătar, cu sau fără vechime în meserie.

Dosarele de concurs se pot depune până în 13 septembrie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii sunați la 0265 443 400, interior 39.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ABA Mureș angajează

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului …

Share
Share