Share

Home / Cultură / A încetat din viaţă un veteran al presei mureşene

A încetat din viaţă un veteran al presei mureşene

Colectivul redacţiei cotidianului “Cuvântul liber” a anunţat vineri, 6 septembrie, trecerea în eternitate, la vârsta de 87 de ani, a lui Gheorghe Bărbulescu, fost redactor şef adjunct al ziarului.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul publicat pe site-ul www.cuvantul-liber.ro.

“Am primit cu mare tristețe vestea trecerii la cele veșnice a fostului nostru coleg, Gheorghe Bărbulescu, devotat slujitor al cuvântului scris, un profesionist, un om excepțional și un foarte bun prieten.

Absolvent al Facultății de Silvicultură din Brașov și al Institutului de Ziaristică din București, Gheorghe Bărbulescu a fost, timp de peste trei decenii, redactor-șef adjunct al ziarului “Steaua Roșie”, apoi al cotidianului “Cuvântul liber”, desfășurând, în toată această perioadă, o bogată activitate jurnalistică, plasată sub semnul obiectivității și al deontologiei gazetărești, dublată de o certă vocație a prieteniei și bunei credințe, în relațiile profesionale și personale. Jovial și optimist, exigent și meticulos, “nea Gicu” va rămâne în amintirea noastră ca un exemplu de bunătate și larghețe sufletească.

Dumnezeu să-i rânduiască odihnă veșnică între aleșii Săi!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Redacţia cotidianului Zi de Zi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Mureșeanul Ciprian Florea, admis la Universitatea Oxford: ”Am ales Universitatea Oxford tocmai pentru a ținti cât mai sus”

În acest an școlar, trei elevi din Târgu-Mureș au fost admiși la prestigioasa Universitate Oxford …

Share
Share