Home / Sport / Avântul, în căutarea primului succes

Avântul, în căutarea primului succes

Distribuie

În etapa a III-a din cadrul seriei V din Liga III de fotbal, singura reprezentantă a județului Mureș rămasă la acest nivel, Avântul Reghin va susține al doilea meci pe teren propriu din noua ediție. Partida va avea loc vineri, 6 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Reghin, iar adversara va fi echipa Unirea din Alba Iulia. Oaspeții reghinenilor au pierdut meciul din prima etapă, 1-2 la Viitorul Șelimbăr și s-au impus pe teren propriu cu 4-0 în fața bistrițenilor de la Unu Fotbal Club Gloria, formație pe care a învins-o și Avântul, chiar pe terenul lor, 3-1 în Cupa României. Mureșenii au înregistrat în primele două etape două rezultate de egalitate, ambele încheiate 1-1, pe teren propriu, cu AFC Odorheiu Secuiesc și în deplasare la Sănătatea Cluj.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.