Home / Administratie / Campanie de colectare deșeuri cu premii, la Reghin

Campanie de colectare deșeuri cu premii, la Reghin

Distribuie

Primăria Municipiului Reghin și Serviciul Local de Colectare – Centru partener RoRec organizează  sâmbătă, 14 septembrie 2019, acţiunea de colectare gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Între orele 9.00 – 17.00, cetățenii municipiului se pot debarasa de aparatura electrică și electronică veche sau defectă din locuinţa lor și o pot depune la punctul de colectare provizoriu care va fi amenajat lângă Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu”. Deșeurile electrice grele sau voluminoase,  pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela gratuit numerele de telefon 0741.754708 sau 0800.444.800.

Cum se procedează?

Participanții vin cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau sună la TelVerde 0800 444 800 sau 0741 754 708 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase

Ce deșeuri electrice sunt colectate ?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi uorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, se colectează  aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Ce se poate câștiga ? 

Fiecare deșeu predat  poate aduce participanților o recompensă pentru gestul responsabil față de mediu, respectiv  3 tichete x 10 lei pentru combine, vitrine și lăzi frigorice, frigidere, congelatoare întregi și complete,   2 tichete x 10 lei pentru mașini de spălat haine, mașini de spălat vase,  1 tichet x 10 lei pentru aragaz, boiler, centrală termica.

Pentru restul aparatelor electrice predate primești talon la tombolă unde se poare  câștiga un premiu pentru orice aparat electric predat: un  aspirator  bagless, două  fiare de călcat și două mixere.  Tragerea la sorți a taloanelor completate și depuse în cadrul acțiunii de colectare va avea loc lângă Şcoala Gimnazială „Alexandru Ceuşianu” , sâmbătă 14 septembrie, ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dobre (PNL), împotriva numirii lui Cengher la conducerea RAGCL Reghin. Reacția senatorului Chirteș

Distribuie Partidul Național Liberal Mureș nu susține, în niciun fel, ocuparea funcției de administrator al …