„Campionatul de improvizaţie“ reia asaltul umorului, într-o reprezentaţie specială Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

„Campionatul de improvizaţie“ reia asaltul umorului, într-o reprezentaţie specială

Prima reprezentaţie a stagiunii nr. 58 a Companiei „Liviu Rebreanu“ din cadrul  Teatrului Naţional Târgu-Mureş va avea loc marţi, 10 septembrie, ora 19.00, la Sala Mare, cu o nouă și specială etapă în „Campionatul de improvizaţie“.

Reprezentația va fi una de anvergură: exerciţiile şi improvizaţiile vor avea loc pe scena Sălii Mari, iar improvizatorilor veterani  Costin Gavază, Mihai Crăciun, Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Cristian Iorga, Georgiana Ghergu şi Ion Vântu li se vor alătura colegii mai noi într-ale Campionatului: Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea şi Loredana Dascălu. Pe scurt, acelaşi „Campionat“, iniţiat de Vlad Massaci, într-o variantă extinsă şi la la fel de savuroasă. Antrenor secund al spectacolului este Mihaela Sârbu, muzica de pian e asigurată de Zeno Apostolache, iar regia tehnică îi aparţine lui Stelian Mihai Chiţacu.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

De asemenea, biletele și abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE