Home / Religie / „Cupa bucuriei” la fotbal, în protopopiatul Reghin

„Cupa bucuriei” la fotbal, în protopopiatul Reghin

Complexul ,,Montana” din localitatea Morăreni, a găzduit luni, 2 septembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, competiția sportivă „Cupa bucuriei” la fotbal, ajunsă în acest an la cea de-a doua ediție. Competiția i-a adus împreună pe copii și pe preoții din parohiile Goreni (păstorită de părintele Iuliu Oprea), Rușii-Munți (păstorită de părintele Daniel Cota), Idicel-Pădure (păstorită de părintele Eugen Micu), Idicel-Sat (păstorită de părintele Cosmin Maftei), Vătava (păstorită de părintele Vasile Rotaru), Pietriș (păstorită de părintele Gabriel Bota), Deleni (păstorită de părintele Călin Graur), Stânceni (păstorită de părintele Piti Eugen) și Râpa de Jos (păstorită de părintele Dacian Oprea).„Copiii au fost împărțiți pe grupe, în funcție de vârstă. Cu toții s-au simțit bine și au legat prietenii între ei, iar la final, toate echipele au fost câștigătoare, fiecare copil primind câte o diplomă de participare și o masă caldă. De asemenea, preoții parohi au primit în dar câte o cupă „a bucuriei”, ca amintire a acestei competiții sportive. Aducem mulțumire tuturor parohiilor participante, arbitrului (domnului Moldovan de la Complexul ,,Montana”, care ne-a pus la dispoziție terenul de fotbal) și tuturor celor care ne-au fost alături. Reușita acestui eveniment ne motivează și ne obligă prin entuziasmul participanților să ducem „Cupa bucuriei” la cât la multe ediții”, a precizat pr. Dacian Oprea,Parohia Ortodoxă Română Râpa de Jos, citat de www.reintregirea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centenarul Tratatului de la Trianon (4 iunie 1920 – 4 iunie 2020)

Patriarhia Română anunță, printr-un comunicat de presă, măsurile luate pentru marcarea Centenarului Tratatului de la Trianon …