Start reușit la handbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 565 Vizualizări

Start reușit la handbal

În prima etapă a noii ediții din cadrul Diviziei A la handbal feminin CSM Tâgu Mureș a obținut victoria pe teren propriu, 30-24 (16-13) cu CSU Oradea. Din postura de câștigătoare detașată a ediției trecute în seria D, formația mureșeană era evident favorită, dar jocul se anunța unul dificil. S-a renunțat la jucătoarele senioare aduse în iarnă, dar din fericire condiția obligativității de a avea minimum patru senioare era îndeplinită deoarece mai multe dintre jucătoare au încheiat junioratul. Formația bihoreană era anunțată cu un lot întărit, iar mureșencele au pornit la drum după incertitudini în privința reluării campionatului. Lucrurile nu au stat însă așa. Gazdele au controlat cu autoritate partida, în ciuda faptului că au avut momente de relaxare, când lipsa de concentrare a permis adversarelor să se apropie amenințător. Mureșencele s-au desprins din start la 7-1, cu singurul gol primit din aruncare de la 7 metri, dar a intervenit relaxarea și s-au ratat nenumărate ocazii pe contraatac. Bihorencele s-au apropiat la 9-6 în minutul 17, dar evidenta lipsă de experiență a adversarei a pemis mureșencelor să se desprindă din nou la 12-7. O nouă perioadă de acalmie a dus în minutul 26 scorul la 12-10 și la pauză s-a intrat cu avantaj de doar trei goluri.

Trei pentru desprindere

La reluare în formula de start au intrat trei jucătoare care nu au evoluat în prima parte. „Rețeta” nu a funcționat și după cinci minute s-a ajuns la 17-16. Din fericire în poartă Ioana Ugran a salvat în câteva situații când jocul putea lua o altă turnură, iar în atac câte două „triple” reușite de Carla Lăcătuș și Ioana Radu au făcut ca echipa lor să se desprindă din nou. Cele trei au adus practic liniștea în tabăra gazdelor. La 23-16 tabela de marcaj a oferit o pauză forțată, dar aspectul jocului nu s-a schimbat la reluare și mureșencele și-au păstrat un avantaj confortabil.

Antrenorii Mihaela Evi și Daniel Pop au început jocul cu Ugran în poartă și sextetul Flavia Munteanu, Carla Lăcătuș, Sarah Darie, Monica Bărăbaș, Georgeta Bucin și Ioana Moldovan. În poartă a mai intrat Flavia Stan, iar pe teren au mai evoluat Maria Ola, Ioana Radu, Carina Ghemeș, Ioana Sângeorzan, Tania Coșarcă și Roxana Guță.

Golurile mureșencelor au fost înscrise de următoarele: Lăcătuș 7, Bărăbaș 6, Bucin 5, Darie 4, Radu 3, Moldovan și Ghemeș 2, Munteanu 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE