Zilele Comunei Suplac, în weekendul 7-8 septembrie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 733 Vizualizări

Zilele Comunei Suplac, în weekendul 7-8 septembrie

Primăria, Consiliul Local Suplac și Centrul Multimedia Pro Art Maria organizează Zilele Comunei Suplac, care va avea loc weekendul acesta, 7-8 septembrie, sub coordonarea directoarei artistice Iulia Maier.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 10.00, va avea loc un concurs demonstrativ de gătit gulaș, urmat de un meci demonstrativ de fotbal. De la ora 19.00, va avea loc un spectacol folcloric, unde vor cânta Iulia Maier, Nagy Levente, Raluca Focșan Bogătean și Mihai Șuteu, iar apoi vor urca pe scenă Alessio, Tokes Betty și Mike Zetter. Vor dansa Ansamblul Folcloric „Doina Hundorfului” din Viișoara, și Ansamblul Folcloric „Szivarsany”  din Fântânele. La ora 23.00, va avea loc un foc de artificii, care va marca încheierea primei zile de celebrări.

În cea de-a doua zi, duminică, 8 septembrie, va avea loc deschiderea oficială, de la ora 14.00, după care vor evolua pe scenă corul femeilor din Suplac, corul femeilor din Idrifaia, va avea loc un program artistic cu elevii școlilor din Suplac, Idrifaia, Laslăul Mare și Laslăul Mic, vor cânta Anca Manoilă, Abram Tibor, Cosmin Cotârlă. De la ora 19.00, se va trece pe muzică ușoară, pe vocile lui Morani, Syntia, Daniela Gyorfi (foto), Miklos Szilvia și Szilagyi Sandor, și Florin Vas.

Alex Ionuţ ORBAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE