România își păstrează titlul euponean la tenis de masă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

România își păstrează titlul euponean la tenis de masă

Cu târgumureșeanca Szöcs Bernadette în continuare una din piesele de bază a lotului feminin de tenis de masă, România a cucerit din nou titlul de campioană a Europei pe echipe.

În finala ediției disputată duminică în Franța, la Nantes, reprezentativa României s-a impus cu 3-0 în fața Portugaliei. Adversara din finală a eliminat în partidele anterioare marile rivale ale „tricolorelor”, 3-2 cu Germania în „sferturi” (în fața cărora româncele au cedat recent finala FOTE din Belarus) și 3-1 cu Ungaria în semifinală. Formația lusitană se baza pe jucătoare asiatice Yu Fu și Shao Jieni, dar „tricolorele” au reușit să se impună în doar trei partide. Primele două au avut nevoie de set decisiv, dar Elisabeta Samara a trecut în doar trei seturi de singura jucătoare cu adevărat lusitană, Leila Oliveira, cu seturi încheiate la 9, 7 și 6.

În prima partidă a finalei mureșeanca a învins-o pe Shao Jieni după o partidă cu răsturnări de scor: 11-7, 8-11, 6-11, 11-7, 11-6.

Daniela Dodean Monteiro a avut și ea un joc cu răsturnări (7-11, 11-8, 11-9, 6-11, 11-3) împotriva lui Yu Fu, dar a adus și ea punctul echipei, scutind-o pe Berni de întâlnirea cu aceeași Yu Fu.

Bilanțul lui Szöcs Bernadette în cadrul întrecerii este de 5 victorii din tot atâtea jocuri disputate, cu două meciuri câștigate cu 3-0, alte două cu 3-1 și acel 3-2 din finală.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE