Alexandra Ușurelu în concert la Târgu Mureș! Cultură
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 414 Vizualizări

Alexandra Ușurelu în concert la Târgu Mureș!

Pe 19 septembrie, de la ora 18:30, artista Alexandra Ușurelu  va susține un concert special la Teatrul Național Târgu Mureș, cu ocazia primei zile de Bookfest Târgu Mureș.

Concertele sold-out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid pe Alexandra Ușurelu în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Din ianuarie 2015, Alexandra Ușurelu a susținut peste 500 de concerte cu un singur album lansat, confirmând cu fiecare apariție succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

„Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Alexandra Ușurelu e un om care adună energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți”, a spus actorul Marius Manole despre artistă.

Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Intrarea este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE