Home / Administratie / DGASPC Mureș angajează

DGASPC Mureș angajează

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a unui post disponibil de medic specialist în medicina de familie și a două posturi disponibile de asistent social debutant, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de medic specialist în medicina de familie, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, certificat/adeverință de confirmare în gradul profesional de medic specialist în specialtiatea medicină de familie, autorizație de liberă practică sau certificat de membru al colegiului medicilor, vizat pe anul în curs, vechimea în muncă sau specialitate nefiind necesare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent social debutant, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea asistență socială, vechimea în muncă sau specialitate nefiind necesare.

Dosarele se pot depune la sediul insituției până în 16 septembrie.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0265 211 699.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

12 cazuri noi în Mureș și 10 retestări pozitive. 1.225 nou infectați, la nivel național, de la informarea de ieri

Până astăzi, 1 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 52.111 cazuri de persoane infectate …