Prezentare FLEX la Târgu Mureș: Studiază timp de un an în SUA! Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Prezentare FLEX la Târgu Mureș: Studiază timp de un an în SUA!

Pe 19 septembrie, de la ora 17.00, la American Corner Târgu Mureș mai mulți tineri absolvenți ai programului FLEX îți vor răspunde la întrebări atât despre experiența în America, cât și despre procesul de aplicație. Sunt pregătiți cu sfaturi, încurajări, experiențe de împărtășit și multă energie.

„Poate ai auzit deja de programul FLEX, dar îți este teamă să aplici. Sau poate deja ți-ai pregătit eseurile pentru prima etapă, dar vrei câteva sfaturi. Sau poate vrei doar să socializezi cu echipa super faină de alumni FLEX. Ei bine, îți stăm la dispoziție. Pășește alături de noi mai aproape de experiența FLEX”, au transmis absolvenții FLEX.

Programul FLEX a fost creat de Congresul Statelor Unite în 1992 iar acum se află în cel de-al 27-lea an de existență. Programul presupune un an întreg de schimb de experiență pentru tinerii liceeni, în Statele Unite ale Americii. Obiectivul programului este să promoveze înțelegerea reciprocă între cetățenii Statelor Unite și țările din regiune, pentru ca liceenii să învețe mai multe despre SUA și să le prezinte americanilor țările lor de origine. În 2020-2021, aproximativ 900 de liceeni vor învăța în SUA în cadrul programului FLEX. Fiecare bursier va locui timp de un an de zile ca membru al unei familii americane și va studia într-un liceu american.

Aplicațiile de anul acesta s-au deschis pe 1 septembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE