Home / Slider / Cei mai frumoși câini, admirați la Târgu-Mureș

Cei mai frumoși câini, admirați la Târgu-Mureș

Distribuie

Cetatea Medievală și Parcul Municipal din Târgu-Mureș va găzdui, în 14 și 15 septembrie, un eveniment tematic canin sub semnul lui ”Dracula” constând din două expoziții internaționale, ”Dracula Dog Show” și ”Transilvania Dog Show”, și patru expoziții naționale.

Evenimentul este organizat de Asociația Chinologică Mureș, cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureș şi sub egida Federației Chinologice Internaționale, iar participarea de anul acesta întrece orice record românesc pentru anul 2019 în domeniu, atât ca număr de participanți, peste 4.500, cât și ca țări de proveniență, respectiv 33 de țări.

”Și în acest an găzduim un corp prestigios de arbitri ”all round” reputați pe plan mondial, din SUA, Portugalia, Suedia, Olanda, Spania, Portugalia, Ungaria, Belgia, Suedia și, evident, România. De asemenea, îi avem alături pe proprietarii celei mai faimoase publicații în domeniul chinologic, ”Our dogs” și ”Birbrook Rosettes” din Marea Britanie, care se vor ocupa de promovarea expoziției în plan internațional pentru anii următori”, a precizat ing. Lokodi Csaba Zsolt, președintele Asociației Chinologice Mureș.

Târgu-Mureș, pe harta mondială a chinologiei

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

”Lokodi Csaba Zolt a rămas consecvent şi dacă anul trecut spunea că evenimentul de la Târgu-Mureş este cel mai mare din ţară, iar astăzi a anunţat că şi-a depăşit propriul record, înseamnă că împreună cu municipalitatea a reuşit să facă lucruri frumoase. Îi aşteptăm pe târgumureşeni, şi nu numai, aş vrea să îi laud pe toţi cei care au câini şi îi îngrijesc – pentru că mai sunt cetăţeni care îi uită pe stradă şi trebuie să îi ducem la adăpostul Primăriei, de unde îi recuperează – dar îi felicit pe cei care au făcut o pasiune din creşterea câinilor”, a declarat miercuri, 11 septembrie, într-o conferință de presă, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

Program în două locații

Sâmbătă, programul va începe dimineața, de la ora 9.00, în Parcul Municipal, iar festivitatea de premiere va fi găzduită de Cetatea Medievală, de la ora 18.00.

Duminică, 15 septembrie, expozițiile vor începe la ora 9.00 și festivitatea de premiere de la ora 16.30, ambele fiind găzduite de Parcul Municipal.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.