Lansare de album Angela Mariașiu, la Reghin și Tîrgu-Mureș Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 262 Vizualizări

Lansare de album Angela Mariașiu, la Reghin și Tîrgu-Mureș

Interpreta de muzică folk Angela Mariașiu din Reghin își lansează primul său album, intitulat ”Cântece din cochilii”, atât la Reghin (vineri, 13 septembrie, ora 19, Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”) cât și la Târgu-Mureș (sâmbătă, 14 septembrie, ora 18, Palatul Culturii).

Lansarea de la Reghin se bucură de prezența unor oaspeți speciali, care au pus umărul la primul album semnat Angela Mariașiu, respectiv Virgil Popescu (compozitor),  Vlad Crețu (chitară), Berti Barbera (percuție) și Lyuben Gordievski (clape). Vor fi alături de alături de Angela Mariașiu la lansarea de la Reghin Grupul ”Ecou” și Mayai Győző.

”După prima audiție era clar: nu mă lăsase indiferent… După a doua audiție deja aveam câteva preferințe… După a treia audiție au apărut alte preferințe… Iar după a patra… era foarte clar: îmi place muzica semnată de Angela Mariașiu !!!… Poate că suportul armonic cu care însoțește liniile melodice inspirate, fiind asemănător cu al meu, să mă fi făcut să-i simt muzica foarte apropiată de sensibilitatea mea… Sau poate genurile abordate (bossa : „Colind de toamnă”, „Cântec din cochilii” / balada : „Doar”, „Iartă-mi privirea”, „Ia-mi inima”…) care-mi sunt foarte dragi… Cert este că acest CD a trecut testul suprem : ascultatul în mașină ! În cazul meu, dacă o muzică nu simt nevoia și plăcerea de a o asculta în mașină, la drum lung, înseamnă că nu corespunde preferințelor mele…”, afirmă compozitorul Virgil Popescu despre primul album semnat Angela Mariașiu.

Lansarea de la Târgu-Mureș va fi găzduită sâmbătă, 14 septembrie, ora 18:00, de Palatul Culturii, și îi va avea pe aceiași invitați ca și la Reghin, la care se adaugă scriitorul Nicolae Băciuț, alături de solistul de muzică folk Mayai Győző .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE