Sisteme de iluminat moderne pentru un nou tip de comerț Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

Sisteme de iluminat moderne pentru un nou tip de comerț

Există acum diverse sisteme de iluminat pentru spații rezidențiale, comerciale sau industriale, fabricanții venind cu noi și noi propuneri menite să reducă consumul de energie electrică, poluarea mediului ambiant și să nu fi periculoase pentru aceia ce le folosesc.

Surse de iluminat cu leduri pentru magazine profitabile

 

Estetica corpurilor de iluminat existente în locurile publice, inclusiv în marile lanțuri de magazine, trebuie să fie concomitent plăcută și distractivă, să îmbie la un volum la mare de cumpărături.

 

Surse de iluminat moderne pe bază de leduri, precum în mall-urile din București, sunt prilej de încântare pentru clienți, dar și de bucurie pentru comercianții care reușesc astfel să reducă cheltuielile la curentul electric și la întreținere, aceste echipamente devenind absolut necesare pentru un comerț civilizat.

Mall-urile cu un iluminat plăcut au un flux mai mare de clienți

 

Un centru comercial dintr-un mare oraș trebuie să ofere în zilele noastre o experiență de cumpărare memorabilă, să fie un loc plăcut unde oamenii să poată desfășura și alte activități conexe, nu doar să meargă acolo strict pentru a se aproviziona cu produsele alimentare de zi cu zi sau de a achiziționa diverse obiecte pentru o folosință mai îndelungată.

 

Pe cale de consecință, în mall-urile din București există și locuri de relaxare, chiar și patinoare artificiale sau cinematografe, zone care au nevoie de surse de iluminat speciale.

 

Un mall este un loc unde de obicei se găsesc diverse spații închise și deschise, unele chiar tematice, iar iluminatul bine gândit al acestor secțiuni adaugă un plus de valoare centrului comercial în cauză, poate să fie generator de emoții puternice.

 

Pe de altă parte, un iluminat inadecvat ar putea să conducă la reducerea vânzărilor, deoarece anumite categorii de produse sau standuri întregi nu ar fi suficient de bine puse în valoare.

 

Principala funcție pe care un sistem de iluminat pentru un supermarket o prezintă este aceea de a etala produsele cât mai bine și a orienta cumpărătorii pe culoarele magazinului, așa încât aceștia să se poată deplasa în siguranță printre rafturile cu produse.

 

În prezent, vânzarea în marile magazine se face pe baza unor scenarii care țin seama de tipurile de clienți pe care comercianții vor să îi atragă prin oferirea oportunității de a se bucura de experiențe multisenzoriale destinate să stimuleze la maxim decizia finală de cumpărare.

 

Deși foarte importantă, niciodată cantitatea de lumină existentă într-un centru comercial nu trebuie să fie în exces, ci mai degrabă apropiată de lumina diurnă stimulantă, pentru că în acest fel se poate asigura un mediu confortabil atât angajaților, cât și cumpărătorilor.

 

Cu cât un client se simte mai bine și petrece mai mult timp într-un supermarket, cu atât crește și posibilitatea ca acela să cumpere o cantitate mai mare de produse, să nu se limiteze doar la bunurile necesare de pe lista cu care a intrat în respectivul centru comercial.

 

Selecția culorilor surselor de lumină este de asemenea extrem de importantă, dovadă că psihologii au evidențiat de multă vreme acest aspect.

Alege corpuri de iluminat cu leduri moderne pentru un profit vizibil mai mare!

 

Trebuie menționat și faptul că achiziția de sisteme de iluminat pentru spații comerciale nu se face odată pentru totdeauna, aceste echipamente trebuie revizuite și reînnoite periodic cu altele din ce în ce mai eficiente, care să consume puțin și să se adapteze la anotimp, la noile categorii de mărfuri oferite clienților, precum și la segmentele noi de cumpărători pe care comercianții  vor ca să le atragă. Datorită faptului că în prezent se folosesc surse de iluminat cu led calitative de diferite tipuri, acest lucru este mult mai ușor de realizat comparativ cu anii trecuți.

 

Sistemele de iluminat cu led sunt compacte, generează foarte puțină căldură, sunt ușor de întreținut, consumă infim și nu emit raze infraroșii care ar putea chiar deteriora anumite tipuri de mărfuri sensibile. Așadar, nu le ignora și achiziționează-le pe cele mai potrivite pentru magazinul tău!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE