Home / Sport / Start în al doilea turneu ITF târgumureșean

Start în al doilea turneu ITF târgumureșean

Distribuie

Terenurile de tenis de câmp de la baza sportivă Forza din Târgu Mureș găzduiesc de azi, luni, 16 septembrie, până duminică, partidele celui de-al doilea turneu din cadrul circuitului ACS Tenis World, în categoria M15 Tennis Tour, cu premii totale de 15000 de dolari.

Înaintea tragerii la sorți a tabloului de 32 la simplu și 16 în proba de dublu se dispută jocurile din calificări, la care participă jucători din Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elveția, Ungaria și România.

Înaintea disputării celor 6 locuri care duc din calificări pe tabloul principal, pe acesta și-au făcut deja loc 20 de tenismeni, la care se vor alătura cei șase și alți șase care primesc câte un wild card. Dintre cei 20, 10 sunt din România, cel mai bine poziționat fiind Bogdan Ionuț Apostol, aflat pe locul 675 în clasamentul ATP și pe 316 în cel ITF, fiind al 4-lea jucător în ierarhia internă. Printre cei 32 se vor afla și trei mureșeni. Unul dintre aceștia, George Botezan, al 15-lea dintre cei 20, clasat pe locurile 963, respectiv 636 în cele două clasamente, iar ceilalți doi, Doru Borșan junior și Șerban Mucenic vor intra pe tablou cu wild card. În proba de dublu urmează de asemenea să fie stabilite cele 16 perechi, printre care se vor afla și jucătorii mureșeni, după care se va efectua tragerea la sorți.

Pentru proba de simplu, fiind cei mai bine clasați în clasamentele internaționale, principalii favoriți sunt sârbul Marko Tepavac, în vârstă de 25 ani, aflat pe locul 525 ATP, 143 ITF și rusul Kirili Kivattsev (20 ani, locurile 590 și 272).

Tragerea la sorți se va efectua luni după masă, după aflarea ultimilor calificați.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.