Home / Administratie / Consiliul Județean Mureș angajează șef serviciu

Consiliul Județean Mureș angajează șef serviciu

Anunț
privind organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de Șef Serviciu Urbanism – Direcția Amenajare Teritoriu și Urbanism
Consiliul Județean Mureș organizează concurs de ocupare, prin recrutare, a funcției publice de conducere vacantă de Șef Serviciu Urbanism la Direcția Amenajare Teritoriu și Urbanism din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.
Condițiile generale, condițiile specifice, precum și bibliografia sunt disponibile pe site-ul Consiliului Județean Mureș http://www.cjmures.ro.
Detalii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Județean Mureș, Piața Victoriei nr. 1, camera 63, Târgu-Mureș, doamna Lucia Felicia Cismaș, consilier la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0265-263.211, interior 1236, fax: 0372-651.236, e-mail: cismas.lucia@cjmures.ro.

(Comunicat de presă, CJ Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat de 27 de ani prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Ungheni și Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni au …