Home / Slider / Se cunosc adversarii din primul tur

Se cunosc adversarii din primul tur

Tabloul celor 16 partide de simplu ale turneului internațional de tenis ITF World Tennis Tour care a început pe terenurile bazei Forza din Târgu Mureș nu a fost definitivat, dar cei trei mureșeni înscriși își cunosc adversarii din primul tur. Ultimii șase care vor intra pe tablou în urma calificărilor urmau să completeze tabloul, astfel că majoritatea partidelor de simplu vor avea loc miercuri, programul acestei zile urmând să fie stabilit în cursul zilei de marți. Cel mai bine cotat dintre cei trei mureșeni, George Botezan îl va avea ca adversar pe austriacul Jonas Trinker, ocupantul locului 852 ATP și 486 ITF, aflat cu trei locuri mai sus decât George Botezan în ierarhia celor înscriși în turneul de la Târgu Mureș. Celorlalți doi mureșeni sorții le-au adus în față doi jucători din România. Doru Borșan junior îl va întâlni pe Vlad Dancu, favoritul 8 al turneului, locul 729 ATP și 340 ITF, iar Șerban Mucenic pe Nini Gabriel Dică, aflat în afara top 1000 în ambele clasamente.

În programul zilei de marți vor intra totuși doi mureșeni, dar în proba de dublu, a cărui tablou a fost definitivat. Aici Doru Borșan junior îl va avea ca partener pe cel mai bine cotat din cadrul turneului, sârbul Marko Tepavac și îl va întâlni în primul tur pe același adversar, Vlad Dancu, în pereche cu Alexandru Bodnariuk. La dublu va mai lua stratul un al patrulea mureșean, Cristian Ștefan Moldovan, care împreună cu Călin Manda vor avea ca adversari perechea Marko Pavlovic-Marco Zelch (Serbia-Germania).

Jocurile încep de la ora 9.30, iar ambele meciuri de dublu amintite vor avea loc după ora 17.00.Intrarea spectatorilor este liberă pe toată durata întrecerilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Parcul Tineretului din Luduș vizitat de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, alături de Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, au …