Administrația Bazinală de Apă Mureș participă sâmbătă la „Let’s Do It, România!”. Alătură-te și tu! Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 285 Vizualizări

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă sâmbătă la „Let’s Do It, România!”. Alătură-te și tu!

Let’s Do It, România!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi și anume în 21 septembrie, Ziua Internațională de Curățenie.

Un sprijin deosebit este și cel al Ministerului Apelor și Pădurilor, prin Administraţia Naţională „Apele Române” și subunitățile sale,  în organizarea şi desfăşurarea acestui proiect.

Omul nu este stăpânul naturii, ci parte a ei

Și salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș vor aplica forma voluntariatului, de a participa la  acțiunile de ecologizare (igienizare, salubrizare, curățenie) a malurilor râurilor și a lacurilor, a barajelor și a prizelor de apă în bazinul hidrografic al râului Mureș, alături de voluntarii de la „Let’s do it, România!”.

„Calitatea vieţii noastre depinde de cum gestionăm relaţia pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei şi de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viaţa noastră prin efectele pe care le are asupra sănătăţii şi calităţii vieţii. Este esenţial ca omul să fie educat în spiritul respectului pentru tot ce îl înconjoară, pentru ca el să devină conştient de faptul că nu este stăpânul naturii, ci parte a ei”, a transmis directorul ABA Mureș, ing. Cristian Bratanovic.

Pentru Târgu Mureș, punctele de înregistrare a voluntarilor se deschid la ora 10.00 și sunt:

P1 – Malul Mureșului, str. Plutelor – punctul de presă și locul de desfășurare al atelierelor ecologice

P2 – Platoul Cornești

P3 – Liziera pădurii Spital -UMF

P4 – Liziera pădurii de lângă centură, Calea Sighișoarei

P5 – Pădurea de lângă cartierul Mureșeni

Punctele de înregistrare și distribuire saci/mănuși vor dispune de personal specializat al Administrației Bazinale de Apă Mureș pentru râul Mureș și Direcția Silvică Mureș pentru zonele forestiere, care vor acorda asistență tehnică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE