(P): Zeci de mii de mureșeni au semnat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale Politic
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

(P): Zeci de mii de mureșeni au semnat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

44.783 de semnături este cifra exactă care măsoară rezultatele organizației Mureș a Partidului Național Liberal în campania de susținere a lui Klaus Iohannis în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Cele peste 40.000 de semnături au depășit targetul asumat de organizația județeană Mureș, ceea ce confirmă mobilizarea deosebită a membrilor PNL, precum și simpatia mureșenilor față de proiectul prezidențial al lui Klaus Iohannis.

Președintele PNL Mureș, Cristian Chirteș, a declarat că „semnăturile pentru susținerea lui Klaus Iohannis sunt un exercițiu de încredere a mureșenilor în proiectul prezidențial al candidatului Partidului Național Liberal. În plus, este rezultatul muncii echipei liberale, în care primarii și aleșii noștri locali, dar și organizațiile de femei și de seniori ale PNL Mureș reconfirmă, o dată în plus, faptul că PNL este cel mai important și mai unit partid românesc din județul Mureș. Le mulțumesc, în mod deosebit, tinerilor liberali din județul Mureș, a căror implicare și dialog direct cu oamenii au făcut posibilă transmiterea directă a mesajului Președintelui Klaus Iohannis”, a completat senatorul Cristian Chirteș.

Un rezultat remarcabil a realizat și organizația municipală Târgu Mureș. Președintele PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar consideră că „fiecare semnătură pentru Klaus Iohannis are în spatele ei o întâlnire, o discuție, o strângere de mână. Am aflat ce vor târgumureșenii și mai ales ce așteaptă de la noi, pentru a ne acorda votul. Politica se face pentru oameni și alături de ei și nu deasupra șervetelor apretate în restaurante de cinci stele”, a mai spus consilierul județean PNL, Ervin Molnar.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va depune vineri, la ora 12.00, candidatura la alegerile prezidenţiale, la sediul Biroului Electoral Central, însoțit de liderii Partidului Național Liberal.

(Publicitate prelectorală comandată de PNL Mureş)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE