Home / Administratie / ABA Mureș angajează

ABA Mureș angajează

Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioadă nedeterminată de director Sistem de Gospodărire a Apelor în Mureș și în Arad, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare, calificare în construcții hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătățiri funciare, construcții civile, industriale și agricole căi ferate, drumuri și poduri sau specializări similare în domeniul tehnic, o experiență în specialitatea studiilor de minimum 8 ani, din care 5 ani în gospodărirea apelor, cunoștințe de operare PC în pachetul Microsoft Office și elaborarea și susținerea unui „Plan de management al Sistemului de Gospodărire a Apelor” (Strategie pentru îmbunătățirea activității de gospodărire a apelor).

Dosarele de concurs se pot depune la sediul instituției până în 4 octombrie.Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0265 260 289, interior 1440 sau 1460.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investițiile județului Mureș, în atenția premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a făcut  vineri, 29 mai, o nouă vizită la Tîrgu Mureș, prilej …