Home / Reghin / Campanie de sterilizări GRATUITE la Reghin
Foto credit: Remus Cociș

Campanie de sterilizări GRATUITE la Reghin

Sterlizarea este unica opțiune viabilă care ajută pe termen lung la reducerea numărului de câini și pisici fără stăpân. În cest sens, Oana Alexandra Pașcu și Ramona Dan din municipiul Reghin continuă seria de acțiuni  din cadrul proiectului “Bunăstare pentru oameni și animale”, proiect finanțat prin „Abonament pentru Comunitate”, sesiunea de toamnă 2018. De această data este vorba de o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici fără stăpân, sau cazuri sociale, care va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, la Farmacia Veterinară de pe strada Pandurilor, nr. 19.

” Încercând să vină în sprijinul comunității și a animalelor fără stăpân, asociațiile pentru protecția animalelor, personalul de la adăposturi sau alți voluntari au ajuns de-a lungul timpului la concluzia, că, sterilizarea este unica opțiune viabilă și umană pentru a evita suprapopularea și pentru a scădea rata abandonului. De asemenea, un animal sterilizat este ferit de multe boli pe care ar putea să le dezvolte de-a lungul vieții, mai ales dacă este de-al străzii si lipsit de îngrijire. În acest sens,  am inițiat acest proiect intitulat “Bunăstare pentru oameni și animale” care va consemna sâmbătă, 28 septembrie o nouă activitate. Dacă aveți posibilitatea să prindeți un animal al străzii și să îl aduceți la sterilizat, după care să găsiți o soluție să îl adăpostiți până la refacerea post-operatorie; salvați sau îngrijiți animale ale străzii dar nu aveți posibilitatea financiară pentru sterilizare; cunoașteți pe cineva în situațiile de mai sus menționate puteți suna la nr 0749.058.582 ( între orele 16-20) pentru a obține programare la campanie”, ne-a declarat Oana Alexandra Pașcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Mulți Ani, Dorina Matiș!

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi o felicită pe jurnalista Dorina Matiș, corespondent al …