FOTO: S-a redeschis piscina ”Ing. Mircea Birău”! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2010 Vizualizări

FOTO: S-a redeschis piscina ”Ing. Mircea Birău”!

După aproape 3 luni în care s-au efectuat lucrări de reparații și întreținere, piscina ”Ing. Mircea Birău” situată pe strada Liviu Rebreanu 29/A Târgu-Mureș, își redeschide porțile oferind servicii de bazin de înot, jacuzzi, infrasaună, solar și două cabine de abur.
”În această vară a fost reparat sistemul hidraulic de alimentare cu apă potabilă a bazinelor de compensare, tablourile de automatizare, sistemul de încălzire, pompele de filtrare și saunele. De asemenea, a fost reparat și mobilierul de la vestiare”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul Relații Interne și Internaționale al Primăriei municipiului Târgu-Mureș.
Târgumureșenii se vor putea bucura de aceste servicii de marți până duminică, începând cu ora 6.00, ultima tură fiind la ora 20.00. Luni, piscina este închisă pentru igienizare.
Potrivit aceleiași surse, prețurile au rămas neschimbate. Pensionarii plătesc 6 lei, copii 8 lei iar adulții 10 lei, iar pentru persoanele care frecventează regulat piscina, sunt disponbile abonamentele de 92 de lei care includ 10 intrări sau abonamentul de 184 de lei pentru 30 de intrări.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE