Rectorul UMFST Târgu Mureș, Doctor Honoris Causa al Universității Medicale de Stat din Tbilisi Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Rectorul UMFST Târgu Mureș, Doctor Honoris Causa al Universității Medicale de Stat din Tbilisi

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Medicale de Stat din Tbilisi, Georgia.
Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, cu ocazia deschiderii anului universitar 2019-2020 la Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, în prezența reprezentanților universităților din Emory Atlanta, Munich, Grenoble, Viena, Cernăuți, precum și în prezența președintelui Parlamentului din Georgia și a reprezentantului Ministerului Sănătății.
În discursul său, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei a punctat stransa colaborare academică dintre cele două universități și a menționat că în prezent există noi proiecte menite să dezvolte relațiile bilaterale.


Totodată, rectorul UMFST Târgu Mureș s-a arătat onorat de titlul care i s-a conferit și a transmis că Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, cu 100 de ani de tradiție, dar profund orientată spre valorile internaționale ale educației moderne, îi induce un deosebit respect și o profundă admirație.

”Așa cum David the Builder a recreat o națiune, dumneavoastră în fiecare an faceți ca această națiune să fie mai educată și mai sănătoasă. Și pentru ceea ce faceți vă felicit din toată inima”, a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE