Voleiul, noua „victimă” a CSM-ului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 552 Vizualizări

Voleiul, noua „victimă” a CSM-ului

Promovată cu aproape toate disciplinele sportive în eșaloanele superioare, CSM Târgu Mureș mai pierde o echipă. Aceasta este echipa de volei feminin, promovată cu victorii pe linie în Divizia A1. După ce a încheiat sezonul regulat cu un singur set pierdut și a câștigat și barajul pentru promovarea în primul eșalon, echipa și-a reluat antrenamentele cu abia șase jucătoare, insuficient pentru a demara în campionatul care se va relua în 5 octombrie. Tragerea la sorți fusese efectuată, mureșencele urmau să susțină primul meci la București, cu CSM, care a fost retrasă. Aceasta a fost înlocuită cu CSO Voluntari, dar cu două săptămâni înaintea startului și CSM Târgu Mureș și-a anunțat retragerea. Din partea clubului se păstrează tăcerea, dar pe site-ul oficial al FR Volei echipa din Voluntari este anunțată că va sta, iar știrea retragerii echipei mureșene a fost oferită mai repede de pagina echipei CSM Lugoj. Târgu Mureșul va rămâne cu voleiul în continuare CSU Medicina CNUE, în Seria Vest a Diviziei A2.

Astfel, dintre echipele promovate la CSM Târgu Mureș a rămas doar cea de handbal feminin din eșalonul 2 valoric, și aceea evoluând fără contracte și susținere financiară, alături de cea de fotbal feminin, care a promovat în Liga II și va juca „pe cont propriu”.

P.S.: Specificăm: materialul face referire la echipe promovate, care s-au văzut nevoite să revină în eșaloanele inferioare, cele care au mai rămas. Futsalul va continua în Liga 2, după o promovare merituoasă în primul eșalon, baschetul continuă doar la băieți, în Liga I, al doilea eșalon valoric, în timp ce la echipa de fete s-a renunțat. Și acestea pot fi încardrate ca „victime”, văzându-se cu munca de un an irosită, mai mulți ani dealtfel.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE