Mișcare civică pentru combaterea ambroziei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Mișcare civică pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, reprezentată de Viorel Toma, președinte, și de Radu Tiberiu Roca, vicepreședinte, solicită autorităților locale implicarea în campania națională ”SOS – Ambrozia” în data de 28 septembrie, între orele 10.00 – 15.00.

Datorită răspândirii exagerate atât la nivel județean cât și la nivel național a Ambroziei, Agenția Națională pentru Protecția Mediului a organizat campania națională ”28 septembrie 2019 SOS – Ambrozia”. Prin implicarea națională civică pentru mediu și sănătate într-o singură zi, prin efort comun, curățăm țara de Ambrozie.

Potrivit unui comunicat de presă remis către redacția Zi de Zi, campania se desfășoară pe plan național și are scopul de a combate invazia plantei Ambrosia Artemisiifolia (Iarba pârloagelor) în urma numeroaselor sesizări din partea cetățenilor care dezvoltă alergii la această plantă, lucru confirmat, de altfel, și de medicii alergologi prim numărul crescut de pacienți cu simptome de alergie la Ambrozie. În acest fel se previne răspândirea plantei și a polenului până la sfârșitul lunii octombrie.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE