Home / Politic / Noul lider al PNL Reghin şi-a anunţat obiectivele politice

Noul lider al PNL Reghin şi-a anunţat obiectivele politice

Distribuie

Liberalii din Reghin au, începând cu data de 18 septembrie, un nou lider în persoana lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, numirea acestuia la cârma organizației PNL Reghin fiind făcută printr-o dispoziție a liderului PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș.

Obiective ambițioase

Contactat de cotidianul Zi de Zi, noul președinte al PNL Reghin a dezvăluit că obiectivele sale politice pentru perioada următoare sunt mobilizarea liberalilor pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, respectiv motivarea tinerilor pentru a deveni pro activi în viața urbei și nu în ultimul rând o mai bună comunicare cu electoratul din ”Orașul Viorilor.”

”Principalele obiective în acest moment sunt: mobilizarea organizației pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, îndreptarea atenției către nevoile tinerilor din Reghin pentru a-i motiva să devină pro activi în viața urbei, din punct de vedere economic, social și politic, participarea activă a consilierilor locali în forul decizional al municipiului Reghin, pentru luarea celor mai bune decizii pentru oraș, o mult mai bună comunicare cu electoratul, prin care să asigurăm transparență în deciziile luate și modalitatea de implementare a lor în viața administrativă a orașului și un Reghin sănătos, cu multe activități economice, sociale și bineînțeles sportive”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Gabriel Toncean.

Candidatul la Primărie, ”omul de care are nevoie orașul”

Întrebat cine va fi candidatul liberal la funcția de primar al municipiului Reghin la alegerile locale din anul 2020, Gabriel Toncean a afirmat că acesta va fi stabilit în urma unor sondaje care vor fi efectuate de structurile centrale ale partidului.

”Candidatul PNL pentru Primăria municipiului Reghin va fi stabilit după sondajele efectuate la nivel central, dar vă asigur că persoana desemnată va fi omul de care are nevoie orașul”, a menționat liderul PNL Reghin.

Un președinte sportiv

Potrivit site-ului propriu, www.gabitoncean.ro, Gabriel Toncean s-a născut la Reghin în urmă cu 44 de ani și este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca.

Din CV-ul noului președinte al PNL Reghin, care vorbește limbile engleză, spaniolă și germană, mai remarcăm următoarele funcții deținute de-a lungul timpului: administrator și director general al SC Lex Guard Security SRL, administrator al sălilor de sport Lex-Aly-Gym din Reghin și președinte al Clubului Sportiv ”Sebastiano” din Reghin.

Începând cu anul 2013, Gabriel Toncean, supranumit de presa națională ”Arnold de România”, este președintele Federației Române de Culturism și Fitness, funcție neremunerată, ocupată în urma alegerii în unanimitate, prin vot secret, de către membrii Adunării Generale a respectivei federații.

Alex TOTH

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.