Home / Invatamant / Ziua Naţiunilor, la UMFST Târgu-Mureş

Ziua Naţiunilor, la UMFST Târgu-Mureş

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș va organiza miercuri, 2 octombrie, de la ora 18.00, pe esplanada din fața clădirii centrale, de pe strada Gheorghe Marinescu, Ziua Națiunilor.

Conform informațiilor furnizate de Compartimentul Relații Publice al UMFST, evenimentul este unul cu tradiție, dedicat studenților din străinătate. Se celebrează „internaționalizarea academică, multiculturală și diversitatea studenților străini care învață și se formează ca oameni și profesioniști în cadrul UMFST Târgu-Mureș”. În cadrul Zilei Națiunilor, vor fi arborate drapelele tuturor statelor de proveniență a studenților străini, și se va încheia cu o proiecție 3D a acestora pe clădirea principală.

”În prezent, la UMFST Târgu-Mureș studiază peste 800 de studenți internaționali din peste 55 de state”, se menționează în comunicat.

Alex Ionuţ ORBAN

 

 

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.