Share

Home / Agricultura / ”Ziua Porumbului” 2019. Potenţial genetic pentru hibrizii Bayer

”Ziua Porumbului” 2019. Potenţial genetic pentru hibrizii Bayer

Aproximativ 500 de fermieri din Transilvania, alături de reprezentanți ai 22 de companii naționale, multinaționale și instituții din domeniul inputurilor și tehnologiei pentru agricultură au participat joi, 19 septembrie, la prima ediție a ”Zilei Porumbului”, eveniment organizat pe un lot experimental de teren în apropiere de orașul Iernut, de companiile mureșene Dafcochim Agro și Cereal Prod.
Au răspuns ”prezent” invitației lansată de Dafcochim Agro și Cereal Prod reprezentați ai următoarelor companii și instituții: Adama România, Ascenza Agro România, Azomureș, Bayer Crop Science România, Belchim România, Carmeuse România, Corteva Agriscience România, Dafcochim, Donau Saat România, FMC România, Holland Farming Agro, KWS Semințe, Limagrain România, Marton Genetics, Nufarm România, Saaten Union România, Stațiunea de Cercetare Agricolă Turda, Summit Agro România, Syngenta România, Timac Agro România și Vantage România.
„Suntem prezenţi la Iernut cu cinci hibrizi de porumb, DKC 36-39, DKC 43-51, DKC 50-75, DKC 50-68 şi DKC 49-43, precum şi cu produse de protecţie, Adengo, Laudis şi Capreno. Ne declarăm mulţumiţi de acest eveniment, este un eveniment pe care partenerii de la Dafcochim l-au organizat în acest an împreună cu companiile producătoare de inputuri agricole, participăm cu drag la acest eveniment unde ne întâlnim cu clienţii, cu fermierii, putem să discutăm practic rezultatul unui an agricol şi impresiile pe care clienţii le au referitor la produsele noastre. În acelaşi timp, putem discuta şi despre noul sezon agricol, prezentându-le fermierilor oferta şi mai ales noile produse pe care le vom lansa în această toamnă. Atuurile principale sunt reprezentate de performanţa ridicată a produselor, atât produsele de protecţie cât şi potenţialul genetic pe care îl oferă hibrizii Dekalb şi bineînţeles în acelaşi timp aducem în prim-plan rezultatele cele mai notabile pe care le-aam înregistrat în acest sezon, rezultatele pe care le înregistrăm în recoltările publice, unde se poate vedea performanţa net superioară a hibrizilor Dekalb”, a declarat Daniel Stanciu, manager produs porumb, Bayer Crop Science România.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Ministrul Agriculturii, vizită la fabrica Mirdatod

O delegație din care a făcut parte, printre alții, Nechita-Adrian Oros – ministrul Agriculturii și …

Share
Share