Centrala termică a Palatului Administrativ, reabilitată Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Centrala termică a Palatului Administrativ, reabilitată

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 26 septembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Reabilitarea centralei termice la sediul administrativ”, la valoarea totală a investiției de 890.161 de lei, cu TVA.

Centrala termică este amplasată la subsolul clădirii, care în prezent este echipată cu două cazane a câte 866,9 kilovaţi fiecare, funcționând cu combustibil gaze naturale, asigurând energia termică pentru încălzire atât pentru Palatul Administrativ cât și pentru clădirea administrativă a Consiliului Județean Mureș din strada Primăriei nr. 2, respectiv prepararea apei calde pentru Palatul Administrativ.

“Datorită vechimii și uzurii de 22 de ani, cazanele funcționează în prezent cu randamente reduse și în regim de avarie. Având în vedere că durata de utilizare a cazanelor este depășită, este foarte probabil ca aceste cazane să cedeze și să nu mai asigure agent termic și apa caldă”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Serviciile de proiectare pentru „Reabilitarea centralei termice la sediul administrativ-faza DALI”, în cadrul căreia se propune reabilitarea centralei termice, vor fi realizate de SC Proiect SRL.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE