Home / Administratie / Proiect de 3,5 milioane de lei pentru modernizarea Dispeceratului Integrat de Urgenţă Mureş

Proiect de 3,5 milioane de lei pentru modernizarea Dispeceratului Integrat de Urgenţă Mureş

Distribuie

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 26 septembrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției „Centru de intervenţie în municipiul Târgu-Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 33” la valoarea totală a investiției (cu TVA 19%) de 3.544.288 de lei.

Potrivit expunerii de motive a proiectului, imobilul care afce obiectul investiţiei se află pe strada Köteles Sámuel nr. 33 din Târgu-Mureş, este în proprietatea Judeţului Mureş, este întabulat în CF nr.131153 Târgu-Mureş, iar suprafaţa de teren aferent acestuia este de 2.901 de metri pătraţi.

În prezent, pe amplasamentul respectiv își desfăşoară activitatea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mureş, respectiv Dispeceratul Integrat de Urgenţă Mureş.

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 119/27 iulie 2017, a fost aprobată documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei „Centru de intervenţie în municipiul Târgu Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 33. Ulterior, conform minutei Ședinței de lucru de proiectare în faza PT din data de 3 iulie 2019 s-a concluzionat necesitatea montării și a utilajelor de instalații de climatizare.

“Prin urmare, se impune includerea în devizul general aprobat a valorii utilajelor de instalații de climatizare și implicit actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției”, se menţionează în documentul semnat de Ovidiu Dancu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.