Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere, la Sighişoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere, la Sighişoara

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Sighișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului Sighișoara au promovat duminică, 22 septembrie, proiectul „EDWARD – The European Day Without A Road Death”, Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere, în cadrul „Săptămânii mobilității europene – Ziua fără mașini”.

Sighișoara „Alege Viața!”

Astfel, pe strada 1 Decembrie 1918 din Sighișoara, au fost organizate activități educative și recreative dedicate mobilității, ce au constat în competiții sportive, participând aproximativ 150 de persoane. Au fost reiterate principalele reguli de circulație privind pietonii, s-au făcut recomandări adresate participanților la traficul rutier cu privire la un comportament responsabil în trafic, și s-au împărțit flyere cu mesajul „Alege Viața!”.

26 septembrie –  Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere

Scopul acestui proiect este de a stabilii ziua de 26 septembrie ca „Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere”, pentru a promova conștientizarea riscurilor și a consecințelor la care participanții la traficul rutier, din toate categoriile, se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Siguranță la nivel județean

Polițiștii mureșeni acționează la nivel de județ pentru susținerea proiectului EDWARD, în cadrul Campaniei Naționale de educație rutieră „Alege Viața!”. Pentru un trafic sigur, se vizează în principal prevenirea și combaterea excesului de viteză, a conducerii sub influența băuturilor alcoolice, și respectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, comportamentul participanților la traficului rutier fiind, conform Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, „cel mai important obstacol în îndeplinirea obiectivelor în domeniul siguranței rutiere”

Alex Ionuț ORBAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE