Home / Administratie / Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Consilierii județeni au adoptat joi, 26 septembrie, un proiect de hotărâre care vizează rectificarea bugetului județean. Cea mai importantă modificare vizează includerea sumei de 2,5 milioane de lei, alocată de Guvernul României din fondul de intervenție, pentru refacerea podului de pe DJ 153C (localitatea Gurghiu).

“Rectificarea de buget la partea de venituri este în sumă de 2,5 milioane de lei, pentru reconstrucţia podului de la Gurghiu care a fost distrus parţial de averse de ploaie. În rest, rectificarea prevede relocări din cadrul bugetelor anumitor instituţii, atât la Ansamblul “Mureşul” cât şi la Muzeul Judeţean. Este vorba de cumpărarea unui imobil lângă celelalte imobile din Călugăreni ale Muzeului Judeţean, care va face parte din această zonă adiacentă castelului. Teatrul “Ariel” a câştigat un proiect important de la Fondurile Bethlen Gábor, de 207.000 de lei, bani care trebuiau cuprinşi în bugetul general”, a declarat, la finalul şedinţei, Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii reghineni convocați în ședință

Consilierii reghineni sunt convocați  joi, 28 mai, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi …