Home / Business / Consiliul Judeţean Mureş caută administrator neexecutiv pentru Parcul Industrial Mureş

Consiliul Judeţean Mureş caută administrator neexecutiv pentru Parcul Industrial Mureş

Aleşii judeţeni au luat act joi, 26 septembrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, de de Hotărârea nr. 7 a Adunării Generale a Acționarilor SC Parc Industrial Mureș SA privind declanșarea procedurii de selecție a reprezentantului autorității tutelare în Consiliul de Administrație al societății şi au aprobat profilul candidatului pentru poziţia de administrator neexecutiv, reprezentant al autorități tutelare, vacant în cadrul Consiliul de Administraţie al SC Parc Industrial Mureș SA.

Prin dispozițiile articolului 2 din Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 90/2019 s-a solicitat convocarea Adunării Generale a Acționarilor SC Parc Industrial Mureș SA, în scopul declanșării procedurii de selecție pentru propunerea de către autoritatea tutelară a membrului neexecutiv – reprezentant al Consiliului Județean Mureș în Consiliul de administrație al SC Parc Industrial Mureș SA.

“Persoana ce urmează a fi selectată va fi totodată reprezentant al Consiliului Județean Mureș, în calitate de acționar majoritar și autoritate tutelară”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Documentul care prezintă profilul candidatului pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație la SC Parc Industrial Mureș poate fi vizualizat accesând link-ul următor:

Profilul candidatului pentru pozitia de membru in CA al Parcului Industrial Mures

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Iernut are viceprimar!

Sala Mică a Casei de Cultură Iernut a găzduit joi, 29 octombrie, întrunirea în ședință …