Home / Administratie / O nouă şedință de Consiliu Local, la Luduș

O nouă şedință de Consiliu Local, la Luduș

Prima lună de toamnă din acest an a adus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii septembrie 2019 un număr sporit de proiecte de hotărâre, 28. Maria Tac, secretara Consiliului Local a consemnat pe ordinea de zi proiectele de hotărâre înscrise în Dispoziția nr. 548 emisă de primarul Cristian Moldovan și avizată de Eugenia Giurgea, secretara orașului.

Printre cele mai importante proiecte de hotărâre sunt: Aprobarea programului de acțiuni pentru prevenirea și înlăturarea efectelor dăunătoare ale fenomenelor meteorologice periculoase și asigurarea unei circulații fluente pe perioada de iarnă 2019-2020; Modificarea Actului constitutiv și a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Aqua Invest Mureş”; Aprobarea Planului de mobilitate urbană durabilă al orașului Luduș; Aprobarea notei conceptuale, a temei de proiectare și predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” SA, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Pod rutier peste râul Mureș”; Rezilierea sau prelungirea unor contracte de închiriere; Prelungirea unor contracte de concesiune; Aprobarea angajării unor persoane ca asistent personal pentru bolnavi cu handicap grav; Aprobarea organizării evenimentului „Nunta de Aur”; modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al Primarului orașului; Aprobarea utilizării sumei de 158.000 lei din excedentul bugetar al anilor precedenți pentru acoperirea golului temporar de casă pe anul 2019; Rectificarea bugetului local.

Vom reveni cu amănunte în numerele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

1 Decembrie, serbat online la Colegiul Național „Unirea”

Elevii și profesorii Colegiului Național „Unirea” din Târgu Mureș au realizat o serie de activități …