Share

Home / Primaria Targu Mures / Încep ”Simfoniile de Toamnă”! Programul complet

Încep ”Simfoniile de Toamnă”! Programul complet

Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează în perioada 3 – 6 octombrie, de joi până duminică, „Simfonii de Toamnă”, Festivalul Vinului.

Potrivit Biroului de presă, al Primăriei municipiului Târgu-Mureș, această ediție a manifestării locale va fi sprijinită de peste 300 de târgumureșeni voluntari, artiști, părinți, profesori și elevi, precum și antreprenori și chiar și unități școlare, care au decis să depună efort „pro bono publico” – spre binele publicului, deoarece Consiliul Local nu a alocat fonduri pentru acest eveniment.

Joi, 3 octombrie

„Simfoniile de Toamnă” vor începe joi, 3 octombrie, de la ora 13.00, cu deschiderea Târgului Meșterilor Populari și a Producătorilor de Produse Tradiționale, în Piața Trandafirilor.

Vineri, 4 octombrie

În ziua de vineri, vor începe concertele în Parcul Municipal, de la ora 16.00, când se vor prezenta diverși artiști mureșeni, urmați de Formația Nello Sax, Abran Tibor, Identitate prin cultură, Din Zestrea Ardealului, iar în încheiere vor dansa cei de la Ansablul „Mureșul”.

Sâmbătă, 5 octombrie

De la ora 11.00, în Parcul Municipal va avea loc o degustare de produse tradiționale, ardelenești, iar de la ora 14.00 vor evolua pe scenă artiști mureșeni, iar apoi Ansamblul Folcloric Deda, Mugurel Gabor, Ileana Moldovan, Costi Dumitru, Nelu Șopterean, Ovidiu Furnea, Ciprian Istrate, New Proscenium, Formația Titan, Bere Gratis, și în final, va fi un concert Holograf (foto).

Duminică, 6 octombrie

Duminică vor avea loc doar concerte și spectacole de dans, susținute de diverși artiști locali, Ansamblul „Spice Mureșene”, Anca Manoilă și Marian Suciu, Orchestra Laci Csarda, Leontina Pop, un spectacol organizat de Școala Populară de Arte, Koszika, Compact, iar de la ora 20.40, Cristi Minculescu, Valter & Boro.

Alex Ionuț ORBAN

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Proiect pentru Învățământul Secundar – ROSE. ”Bilet pentru viitor”, Tabără de vară 2019

Liceul Tehnologic ”Electromureș” este unul dintre beneficiarii Proiectului pentru Învățământ Secundar – ROSE “Bilet pentru …

Share
Share