Home / Rezidenţial / Shamrock Gardens. Un stil de viață sănătos și aer curat

Shamrock Gardens. Un stil de viață sănătos și aer curat

DESCOPERĂ NOUL COMPLEX MODERN DE CASE SHAMROCK GARDENS
Shamrock Gardens este un nou concept rezidențial creat ca cea mai accesibilă alternativă pentru tine. Situat la aproximativ 10 minute de centrul orașului, în Sântana de Mureș, este o adevărată oază de liniște în inima naturii. Râul Mureș ce curge în apropiere, dealurile și peisajul de care este înconjurat completează beneficiile oferite de Shamrock Gardens.
UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ȘI AER CURAT
Frecvența anuală dominantă a vântului din direcția Nord, Nord-Vest, datorată în mare parte orientării generale a văii Mureșului cu lunci largi, facilitează penetrarea curenților de aer curat și ozonat, conform studiilor de specialitate efectuate. Să locuiești în ansamblul rezidențial Shamrock Gardens înseamnă să te bucuri de toate beneficiile unei vieți de calitate și să simți aerul proaspăt și curat relaxându-te în grădina proprie.
Cu o poziționare superbă, departe de zgomotul urban, natura te așteaptă într-un cadru propice pentru a-ți plimba câinele, a ieși la joacă alături de copii și a avea un stil de viață activ și sănătos.
CALITATE
Design-ul fiecărei locuințe este gândit pentru a o face cât mai eficientă pentru tine, maximizând potențialul spațiului în casă și afară. Sunt montate cele mai moderne soluții electrice și termice, ce ridică standardul calității, și există opțiunea de a instala inclusiv panouri solare și pompe de căldură.
Locuințele sunt construite cu materiale având cea mai înaltă certificare a calității, precum Reham Polymers pentru ferestre, uși și canalizare, Rockwool, Austrotherm și Ursa pentru soluțiile de izolare termică, Lindab pentru colectarea și redistribuirea apei de ploaie și Kanuff pentru finisajele interioare și exterioare deopotrivă.
POZIȚIONARE
La doar 5 minute de mers pe jos din complexul Shamrock Gardens există o stație de autobuz care duce în centrul orașului, iar ca alternativă ecologică poți alege să pedalezi pe pista ce traversează digul. La o plimbare de doar câteva minute vei găsi magazine și brutării, inclusiv Kovacs și Timko, iar la 5-7 minute de condus se află market-urile, băncile și restaurantele din zona Unirii.
COMUNITATE ȘI SIGURANȚĂ
Shamrock Gardens este un complex cu circuit închis, asigurânduți astfel intimitatea, confortul și siguranța. Fiind împrejmuit cu gard, accesul se face doar pe la intrarea cu barieră. Ca locuitor al complexului, vei deveni membru al Asociației, iar astfel spațiile comune vor fi îngrijite și problemele comunității dezbătute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

În România sau dincolo de graniţe? Tinerii ne răspund. Vladiana Mariş: ,,Să luptăm pentru a nu rămâne doar cu speranţa”

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă o serie de interviuri care prezintă percepţiile tinerilor mureşeni …