Expoziție de Brânzeturi la Târgu-Mureș Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1003 Vizualizări

Expoziție de Brânzeturi la Târgu-Mureș

Atelierul de Prezentare Petry, premiat la Hungarian Quality Product Award în 2016, organizează o expoziție de brânzeturi, vineri, 4 octombrie, între orele 9.00 – 19.00, la Muzeul ”Petry”, situat pe strada Scăricica nr. 1 din Târgu-Mureș.

În cadrul evenimentului, gurmanzii vor putea degusta și cumpăra specialități de brânzeturi și vinuri. Potrivit organizatorilor, pe lângă expoziție, va avea loc și o competiție de brânzeturi unde juriul va numi cele mai gustoase produse, evaluându-le pe baza consistenței, gustului și a prezentării, iar înscrierile se fac la adresa de e-mail pr@petry.ro.

Principalul scop al Muzeului Petry este de a crea legătura între client și producător. De asemenea, muzeul prezintă obiectele specifice meseriei de măcelar, istoria familiei Petry și a breslei de măcelar a familiei.

”Târgu-Mureşul este leagănul meseriei de măcelar în Transilvania, fapt uitat de-a lungul deceniilor. Aici intervine Atelierul de Prezentare şi Muzeul Petry, al cărui scop este să readucă la viaţă această parte a istoriei de mult uitată”, se specifică pe site-ul atelierului, petry.ro.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE