Share

Home / Agricultura / Expoziție de Brânzeturi la Târgu-Mureș

Expoziție de Brânzeturi la Târgu-Mureș

Atelierul de Prezentare Petry, premiat la Hungarian Quality Product Award în 2016, organizează o expoziție de brânzeturi, vineri, 4 octombrie, între orele 9.00 – 19.00, la Muzeul ”Petry”, situat pe strada Scăricica nr. 1 din Târgu-Mureș.

În cadrul evenimentului, gurmanzii vor putea degusta și cumpăra specialități de brânzeturi și vinuri. Potrivit organizatorilor, pe lângă expoziție, va avea loc și o competiție de brânzeturi unde juriul va numi cele mai gustoase produse, evaluându-le pe baza consistenței, gustului și a prezentării, iar înscrierile se fac la adresa de e-mail pr@petry.ro.

Principalul scop al Muzeului Petry este de a crea legătura între client și producător. De asemenea, muzeul prezintă obiectele specifice meseriei de măcelar, istoria familiei Petry și a breslei de măcelar a familiei.

”Târgu-Mureşul este leagănul meseriei de măcelar în Transilvania, fapt uitat de-a lungul deceniilor. Aici intervine Atelierul de Prezentare şi Muzeul Petry, al cărui scop este să readucă la viaţă această parte a istoriei de mult uitată”, se specifică pe site-ul atelierului, petry.ro.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grădina de Vară, pregătită și pentru anotimpul rece

Cunoscutul restaurant Grădina de Vară, reamenajat de compania Darina, în urmă cu 2 luni, va …

Share
Share