Viorica Dăncilă: ”Moțiunea nu va trece” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Viorica Dăncilă: ”Moțiunea nu va trece”

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat marţi, 1 octombrie, că moţiunea de cenzură nu va fi adoptată de Parlament şi a subliniat că acei parlamentari social-democraţi care vor vota ”pentru” înseamnă că trădează PSD.
”Reafirm ceea ce am spus şi ieri: moţiunea nu va trece, dar bineînţeles că acest lucru este efortul conjugat al tuturor colegilor din PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei CExN al PSD.

Întrebată dacă parlamentarii social-democraţi care vor vota moţiunea de cenzură vor fi excluşi din partid, ea a spus: ”Cei care vor vota moţiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, trădează eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranţa primarilor care vor să implementeze proiectele cu care au venit în faţa electoratului, trădează stabilitatea acestei ţări şi eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”.
Moţiunea, intitulată ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, UDMR, PRO România, ALDE, doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru parlamentari PSD şi un deputat independent, după cum a anunţat prim-vicepreşedintele liberalilor Raluca Turcan.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE