Campioanele, victorie la pas Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Campioanele, victorie la pas

În etapa a III-a a seriei E din Campionatul Național al junioarelor I la handbal CSM Târgu Mureș a obținut pe teren propriu o victorie categorică, 44-16 (23-8) cu CSȘ Zalău. Campioane en-titre la această categorie, mureșencele nu au avut niciun fel de probleme în a se impune în fața sălăjencelor. Fără antrenoarea Mihaela Evi, aflată la lot cu cinci dintre junioarele născute în 2006,-2007, cu Daniel Pop și directorul secției handbal a clubului Claudiu Evi pe bancă, gazdele au început jocul cu o formulă în care s-a aflat aproape întreaga echipă care evoluează și în Divizia A. S-au desprins din start și au avut minute în care oaspetele au reușit să înscrie doar din aruncări de la 7 metri. Cu un lot restrâns numeric, cu doar patru rezerve, printre care s-a aflat și Andreea Târșoagă, care a fost folosită doar pentru a executa aruncări de la 7 metri, formația mureșeană nu a putut odihni jucătoarele care vor evolua și sâmbătă, la Baia Mare, în jocul cu Marta din localitate, partidă din seria D a Diviziei A.

Pentru gazde au înscris Ilinca Postelnicu 8, Flavia Munteanu 6, Roxana Guță 7, Sarah Darie 7, Carla Lăcătuș 6, Monica Bărăbaș 5, Tania Coșarcă 2, Luciana Bercea 2 și Andreea Târșoagă 1, iar în poartă s-au aflat Flavia Stan și Ilinca Pop.

A doua echipă târgumureșeană din seria E, Arena va evolua duminică, la Baia Mare, cu CSȘ 2 din localitate. Arena ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur joc disputat și o penalizare de 2 puncte pentru neprezentarea din etapa a doua, cu CSM.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE